Shoes by Tamaris

Obuv Tamaris patří v Německu k jedním z těch nejprodávanějších značek vůbec. Já jsem si ji oblíbila už před pár lety a dosud jsem jí zůstala věrná. V kolekcích Tamaris najdete ty nejaktuálnější trendy jako jsou momentálně třeba detaily s třásněmi nebo hadí potisk, ale i klasiku v podobě jezdeckých kozaček, chelsea boots či jednoduchých lodiček. Dnes mám na sobě botky trochu zvláštního zpracování, napůl vypadají jako tenisky, ale svršek vypadá podobně jako u oxfordek, což tvoří celkem nevšední kombinaci. Jak se vám líbí? Nedávno jsem také psala o své nové rtěnce Sothys, tentokrát ji můžete vidět přímo na mých rtech!

Generally, Tamaris shoes belong to one of the top selling brands in Germany. I got to like it a few years ago and I have still stayed faithful to it. In Tamaris collections you can find the latest trends as are currently details with fringes or snake print, but also a classic, for example riding boots, chelsea boots or simple pumps. Today I am wearing shoes of a little unusual design, they looks like half sneakers and half oxford shoes, which creates quite extraordinary combination. How do you like it? Lately, I have written also about my new Sothys lipstick, for this time you can see it right on my lips!


faux fur: New Yorker, bodysuit: H&M, jeans: Lindex, shoes: Tamaris, bag: Andrea Incontri, sunglasses: Komono, watch: Invicta

Share:

4 komentářů

  1. Kožíšek a botky jsou naprosto boží, opět ti to moooc slušíí !! :))

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný outfit :) Ty botičky jsou také krásné

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný outfit :) Ty botičky jsou také krásné

    OdpovědětVymazat
  4. Ty boty jsou boží, tobě ten outfit moc sluší, podobný kožíšek si taky plánuju pořídit! :-)

    Klára
    NARA blog
    www.natalieklara.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat