UFW 2014 - Lukáš Macháček SS15

Minulý týden proběhl dlouho připravovaný Unique Fashion Week, o kterém jsme se okrajově zmínili v našem článku z červencové tiskové konference. My jsme společně s Markem a Matějem navštívili téměř všechny sobotní přehlídky. Jako první jsme zavítali na BLACK CARD a vy se dnes můžete podívat na módní přehlídku našeho oblíbeného Lukáše Macháčka!


O Lukášovi, loňském vítězovi soutěže Dreft Black Card 2013, jsme se na našem blogu již několikrát zmiňovali, více jsme vám ho představili v článku POP-UP Store - Lukáš Macháček, a tak byste ho měli celkem dobře znát. Na jeho nejnovější kolekci jsme byli hodně zvědaví!

V první části se hojně objevovaly především výrazné vzory a na jednotlivých kusech oblečení bylo dokonce několik různých motivů najednou. To působilo velmi chic, elegantně a zároveň uvolněně.


Absolutní novinkou v Lukášově nové kolekci jsou plavky, ale ne jen tak ledajaké! Průstřihy v celkových plavkách jsou rozhodně sexy a neokoukané, zaujaly mě i barvy, které, podle mého názoru, budou slušet brunetkám i blondýnkám. 

Na černošské modelce Dině Cassamě plavky krásně vynikly.

Konečná etapa celé přehlídky přímo sršela elegancí, k vidění byly především extravagantní šaty volnějších střihů. Jak se vám líbí?



Lukášova celá kolekce pro jaro/léto 2015 je velmi soudržná. Ačkoliv se v ní objevuje několik různých stylů i vzorů a na první pohled to není tak patrné jako u jeho předešlé kolekce, můžete si všimnout, že paleta barev je skvěle sladěná a jednotlivé kousky k sobě vzhledově hezky pasují. O tom se můžete přesvědčit i na fotografii závěrečné promenády všech modelek.

Během dalších dnů se můžete těšit na pokračování BLACK CARD - Denisu Dovalovou a také na další příspěvky, a to z přehlídek Karolíny Otevřelové, Zuzany Kubíčkové, Tatiany Kovaříkové a Beaty Rajské!

Share:

2 komentářů